Konténeres sittszállítás vs. Platós sittszállítás

Nálunk nincsenek nem várt felárak és egyéb rejtett költségek!

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Melyiket válasszam? Szükséges egyáltalán konténert rendelnem?

Előre leszögeznénk, hogy nincsen jobb vagy rosszabb választás, mivel minden helyzet más és más, éppen ezért mindig az adott feladat összetettségétől és körülményeitől függ, hogy melyik lehet számunkra éppen a nyerő választás.

Nincsen jobb vagy rosszabb, csak egy adott szituációban hasznosabb választás. Dehogy éppen melyik lehet a jobbik opció? Ezen az oldalon erre keressük a választ, pro és kontra érvekkel…

Lesznek olyan helyzetek amikor több értelme van, ha konténert rendelünk, de számos olyan helyzetre is van példa, amikor minden kétséget kizáróan kijelenthető, hogy a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítás (Platós sittszállítás), sokkal célravezetőbb megoldás, mintha Ön konténert rendelne.

Platós sittszállítás és lomtalanítás Budapest egész területén, és Pest megyében egyaránt.

Teherautóval és Rakodással

Zsákos sittszállítás és lomtalanítás
Sittszállítás és Lomtalanítás Budapest egész területén
Lomtalanítás Budapest egész területén, konténer kihelyezése nélkül

Meglepetések helyett válassza a szakértelmet! Akár azonnal megyünk

A teherautóval történő sitt és lom elszállítás legfontosabb előnyei:

  • Nincs szükség területfoglalási engedélyre
  • Nem kell a konténert napig az adott területen tárolni
  • Mi megoldjuk a rakodást, és akár a bezsákolást is
  • Idő és költségtakarékos megoldás, számos esetben
  • Sitt és Lom kitermelése, pincétől a padlásig
  • Budapesten ingyenes kiszállás
Platós sittszállítás, konténer kihelyezése nélkül

Sitt és Lom elszállítás, konténer kihelyezése nélkül

Konténeres hulladék elszállítás, akár azonnal
Konténer megrendelése akár azonnal, Budapest egész területén
Vegyes konténer rendelése rakodással Budapesten és Pest megyében egyaránt

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Tényleg fantasztikus az a hozzáállás, amit a Tici Transportal kapcsolatosan tapasztaltam. Minden kérést rugalmasan kezeltek, a megbeszélt időben érkeztek, és a munkafolyamat pedig olyan gyorsan zajlott, hogy amikor szóltak hogy végeztek, egyszerűen nem akartam elhinni.Ritkán írok magamtól ajánlást, de most úgy éreztem, hogy kötelező. Végre olyan szolgáltatást kaptam, amire már elég régóta vágytam, mert én is pont így képviselem a saját cégemet. Köszönöm még egyszer srácok (Jani és Szabolcs)!

Erdei Lajos Attila (Vállalkozó)

Zsákos sittszállítás már 300 Ft / zsák-tól

Pro és Kontra érvek – ellenérvek

Természetesen vannak komoly előnyei és hátrányai mind a két módszernek, de nagyon sok múlik azon, hogy a kedves megrendelő honnan szeretne sittet vagy lomot elszállíttatni. Nem mindegy, hogy például egy külső kerület kertes házas övezetébe rendelne építési törmelék elszállítást, vagy például egy VI. kerületi csigalépcsős 3. emeletre, ahol mondjuk felgyülemlett 200 zsáknyi sitt.

Egyértelműen az is nyomós érv lehet, hogy egyáltalán van-e kapacitása a sitt kitermelésére, vagy bezsákolására, mert számos megrendelőnknél tapasztaljuk, hogy egyszerűen nem fér bele az idejébe, hogy órákat töltsön el, akár egyedül, akár többed magával, hogy az építési hulladékot vagy lomot kitermeljék, vagy zsákokba töltsék. A mai rohanó világban ez érthető is, hiszen épp elég, ha a saját feladatainkat megoldjuk, nem hogy még ezer másik dologgal foglalkoznunk.

Arról már nem is beszélve, hogy abban az időben, amiben olyan munkát végzünk, amihez abszolút nem értünk, mennyi hasznos dolgot is lehetne csinálni, vagy végre egy kicsit a családdal is lenni.

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Ekkor jövünk mi a képbe! Legyen szó sittszállításról vagy lomtalanításról, a Tici Transport-os srácokra biztosan számíthat! Szakértelmünkkel garantáltan az Önök hasznára leszünk, és még a nehézkesen megközelíthető helyekről is, gond nélkül kitermeljük a felgyülemlett nem veszélyes építőipari hulladékot vagy lomot.

Alapáraink tartalmazzák a földszinti illetve az udvari rakodást is, de természetesen megegyezés szerint akár a pincéből vagy padlásról történő sitt kitermelése se jelent nekünk problémát. Amennyiben a sitt bezsákolásával sem szeretne foglalkozni, nem gond, mi ezt is megoldjuk.

Cégünk rendelkezésére állnak, olyan technikai felszerelések, amelyek nyugodtan állíthatjuk, hogy egyedülállóak a szakterületünkön, és a sitt vagy lom elszállításának idejét, jelentősen tudják csökkenteni, ezáltal minden kedves megrendelőnknek jelentősen kevesebb anyagi terhet jelent a felgyülemlett hulladék elszállítása, arról már nem is beszélve, hogy az idő amit megspórolunk, talán még nagyobb érték.

Amennyiben továbbra is bizonytalan lenne, hogy konténert rendeljen vagy platós sittszállítást, amit teherautóval és konténer kihelyezése nélkül végzünk, akkor nyugodtan hívja ügyfélszolgálatunkat, és mi mindenben a segítségükre leszünk.

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Konténer sitt és lom elszállítás teherautóval
Konténer rendelés , akár azonnal
Konténeres sittszállítás megrendelése Budapesten

Én egy elég kényes munkafeladattal kerestem meg a céget, és ők voltak az egyetlenek, akik a helyszíni megtekintés után, igent mondtak a feladat elvégzésére (Előttük másik két cég, a helyszíni megtekintést követően, nem vállalta a munkát). Már a telefonos egyeztetés során is egy nagyon kedves ügyintézővel beszéltem (Tímea), és mint kiderült, hogy nem csak ő ilyen kedves és segítőkész, hanem a helyszínre érkező munkatársai is. Nagyon hálás vagyok, hogy rájuk bukkantam, mert gond nélkül oldottak meg egy olyan problémát, ami a többi cégnek megoldhatatlan kihívásnak tűnt… Kívánok mindenkinek hasonló tapasztalatokat és a Tici Transportnak pedig, további sok sikert!

Marosvári Katalin (Egészség mentor)